top of page

Tilausohjeet

Kalastus etenee luonnon ehdoilla, mistä johtuen kalaa on rajoitetusti saatavilla – toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän. Eri lajien saatavuus myös vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Talvikaudella (tammi-maaliskuu) myynnissä on ensisijaisesti Puruveden muikkua, muina vuodenaikoina valikoimaa on usein enemmän, mutta määrät ovat pienempiä.

 

Tilaus ja maksaminen

Saatavilla olevat tuotteet ovat näkyvillä nettikaupassa. Kauppaa päivitetään reaaliaikaisesti ja saatavuus voi muuttua nopeallakin aikataululla. Tilaus maksetaan nettikaupan kautta pankki- tai luottokortilla. Saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. 

Toimitusvaihtoehdot

NOUTO

Noutopiste sijaitsee Rauhankadulla, Joensuun keskustan pohjoispuolella.

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostitse tai tekstarilla tarkemmat nouto-ohjeet ja tiedon ajankohdista, jolloin kalat on noudettavissa. Mikäli ajankohdat eivät satu sopimaan, sovitaan parempi noutoaika.

 

KOTIINKULJETUS

Kotiinkuljetusalueita on kaksi:

  • 6-tien varsi Kesälahti-Joensuu välillä

  • Joensuun seutu (keskusta, Kanervala, Otsola, Vehkalahti, Penttilä, Niinivaara, Noljakka, Mutala, Rantakylä, Utra, Pekkala, Kettuvaara, Karhunmäki, Kulho, Lehmo, Marjala, Onttola)
     

Kirjoita tilausta tehdessä viestikenttään ajankohdat, jolloin joku on paikalla vastaanottamassa tilausta. Saat sähköpostitse tai tekstarilla aika-arvion kalatoimituksen saapumisesta.
 

Kotiinkuljetuksesta veloitetaan lisähinta 4 €/tilaus. Yli 40 euron ostosten yhteydessä kotiinkuljetus veloituksetta.

bottom of page