top of page

Joululahjaksi talven muikut - Puruveden muikun ennakkotilaus auki
Lumimuutoksen talvinuottauskausi Puruvedellä käynnistyy tammikuussa. Jäiden vahvistumista odotellessa olemme avanneet Puruveden muikun kausitilauksen. Maksamalla könttäsumman 75 € saat talven nuottaussesongin aikana 13 kg muikkua alennushintaan. Voit valita, otatko kilon viikossa vai useamman kilon kerrallaan. Muikut ovat kokonaisia (ei perattuja).


Muikut voi noutaa Tohmajärven toimitiloistamme (Asemantie 35 B) aina pyyntipäivästä seuraavana, ja Joensuun taajama-alueella onnistuu kotiinkuljetus.

 

Nuottaporukkamme lähtee maanantaisin jäälle, ja maanantain saaliin mukaan päätetään loppuviikon pyyntipäivät. Ennakkotilaajille lähetetään tekstari, kun tiedetään, milloin tuoretta kalaa on tarjolla, ja sovitaan nouto tai kotiinkuljetus.

 

Ennakkotilaaja ei ole velvollinen vastaanottamaan tai noutamaan kalaa jokaisella tarjotulla kerralla. Mikäli 13 kilosta jää nuottakauden päätyttyä osa noutamatta, tilalle tarjotaan perattua ja pakastettua muikkua (400 gramman paketti kiloa kohden).

 

Tee tilauksesi täällä. (Mikäli ei onnistu, laita sähköpostia tiedotus@lumi.fi)

 

Valitse joka tapauksessa toimituspaikaksi Rauhankatu (0 €). Tilauksen jälkeen saat piakkoin sähköpostia.

 

Muikkujen kausitilaus on oiva joululahjaidea – kerro tilauksen lisätiedoissa mikäli tilaat lahjaksi, niin saat sähköpostiisi vielä lahjakortin.

Comentários


bottom of page